[kuva]
 

Karhu Pesäpallo

Karhu pesäpallotuotteiden myynnistä ja markkinoinnista vastaa syyskuussa 2009 perustettu L-Tec Sport Oy, jonka omistajina on 5 suomalaista sporttialan vahvaa osaajaa. Asiakkaitamme ovat urheilualan ketjut, urheiluliikkeet sekä tavaratalojen ja markettien urheiluosastot. Erityisen tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat  pesäpalloseurat.

Yritys työllistää yhteensä 15 henkilöä,  joista 10 omassa tuotantolaitoksessa, loput myynnin, markkinoinnin ja logistiikan parissa.  Kaikki komposiittimailat, pesäpallot, kypärät ja huippuräpylät valmistetaan omassa tehtaassa Askolassa. Myös pesäpalloräpylöiden tuotantoa on siirretty takaisin omiin käsiin.  Arvostamme työntekijöidemme pitkää kokemusta sekä vahvaa ammattitaitoa ja erikoisosaamista.

Karhu on edelläkävijä pesäpallotuotteiden kehittämisessä. Tuotekehityksemme tavoite on tarjota entistä laadukkaampia ja turvallisempia tuotteita. Tuotevalikoimastamme löytyy vaihtoehto kaikentasoisille pelaajille ja tuotteiden valinta on tehty mahdollisimman helpoksi. Kokeile valinta-automaattiamme löytääksesi itsellesi parhaiten sopivat välineet.

Olemme myös aktiivinen toimija suomalaisen pesäpallon kentässä. Teemme yhteistyötä niin kauppiaiden kuin seurojen kanssa ja tuemme vahvasti tulevan pesäpallosukupolven koulutusta. Tulemme tarjoamaan näillä sivuilla kattavan koulutus- ja valmennuspaketin pelaajille, valmentajille sekä nuorten ja lasten vanhempien käyttöön.