• Taitopelaajan maila! Mailassa on suurempi varren jousto verrattuna FG1-mailaan. Se tarjoaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Maila on tarkoitettu ensisijaisesti juniori- ja naispelaajille.
 • Erikoismaila naisille ja vanhemmille junioreille. Mailassa on suuri varren jousto ja se tarjoaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa.
 • Erikoismaila tuleville superpesiksen sankareille. Mailan suunnittelussa on huomioitu erityisesti junioripelaajien taito ja voimataso.
 • Goldhammer-mailasarjan kevyin ja lyhyin versio sopii pesisharrastuksen aloittaneelle joukkuepelaajalle. Tenavasarjoissa pelaavan korkeatasoinen lasikuitumaila.
 • Junioreiden kovaan kilpakäyttöön tarkoitettu, erittäin pehmeästä nahasta valmistettu räpylä. Rakenteeltaan pehmeässä ja suurikokoisessa räpylässä on syvä pussi helpottamaan pallon kiinniottoa. Käyttäjäsuositus: Pro juniorit ja aikuisharrastajat
 • Karhu GH Pro 1.5 Max räpylä on erittäin pehmeästä nahasta valmistettu räpylä. Rakenteeltaan pehmeässä ja suurikokoisessa räpylässä on syvä pussi helpottamaan pallon kiinniottoa. Käyttäjäsuositus: Pro-juniorit ja aikuisharrastajat
 • Karhu GH Pro 2.0 on Karhu Ultiman pehmeämpi rinnakkaismalli. Kyseessä on huippuräpylä laajalle käyttöalueelle. Räpylän rakenteessa on myös säädettävä peukalolukko ja sormiremmi. Käyttäjäsuositus: vanhemmat juniorit ja pro naispelaajat
 • Taitopelaajan kevyt, metrinen maila. Painoa vain 530g. Maila antaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Maila on tarkoitettu ensisijaisesti vanhemmille tyttöpelaajille ja alle 14 vuotiaille poikajunioreille. Mailan käyttö sallittu vain naisten 508 ja 509 pesäpalloille.
 • Reppu on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Sisäänrakennettu mailapussi, joka parantaa turvallisuutta matkalla treeneihin. Tilaa kaikille tarvittaville pelivälineille.

 • Karhu piikkarit on suunniteltu huolellisesti kansallispelimme erikoisvaatimukset huomioiden. Päkiäosan, piikkielementin muotoiluja välipohjan rakenne tekevät piikkarista matalan joka soveltuu hyvin erityisesti juoksijoille. Nylon piikkielementti ja kuminen ulkopohja ja kantapiikit antavat hyvän pidon. Muotoilu, vaihdettavasisäpohjallinen ja kantavaimennustyyny välipohjassa takaavat erinomaisen kannan iskunvaimennuksen. Piikkarin päällinen on kestävää erikoisnylonia ja nauhalenkeissä vahvikkeet. Tyylikäs design ja piikkarin kevyt rakenne viimeistelevät kokonaisuuden.
 • Karhu piikkarit on suunniteltu huolellisesti kansallispelimme erikoisvaatimukset huomioiden. Päkiäosan, piikkielementin muotoiluja välipohjan rakenne tekevät piikkarista matalan joka soveltuu hyvin erityisesti juoksijoille. Nylon piikkielementti ja kuminen ulkopohja ja kantapiikit antavat hyvän pidon. Muotoilu, vaihdettavasisäpohjallinen ja kantavaimennustyyny välipohjassa takaavat erinomaisen kannan iskunvaimennuksen. Piikkarin päällinen on kestävää erikoisnylonia ja nauhalenkeissä vahvikkeet. Tyylikäs design ja piikkarin kevyt rakenne viimeistelevät kokonaisuuden. Lesti on kapeampi ja tarkoitettu ensisijaisesti naisille sekä junioripelaajille. MATERIAALIT: PÄÄLLINEN: laminointitekniikalla vahvistettu kestävä PE/PA nylon. VÄLIPOHJA: Kiertojäykistetty puristettu EVA. ULKOPOHJA: Nylon piikkielementtilevy, jossa on piikkien kierteet. elementin ympärillä on kestävä tekninen kumi. SISÄPOHJALLINEN: Muotoiltu EVA VÄRI: Punainen / lila
 • Vertigo Turf sisähallijalkineessa on samat ominaisuudet kuin normaalissa piikkarissa, mutta piikkien tilalla on kumipiikit.