Jo käsitteeksi muodostuneen Goldhammerin filosofia perustuu pelaajan yksilöllisyyteen taidossa, voimassa ja nopeudessa. Laajasta Goldhammer mailamallistosta jokainen junioripelaaja löytää juuri itselleen sopivan mailan. Mailoissa on merkitty optimaalinen lyöntialue (Sweetspot). Mailaan merkitty lyöntialue helpottaa erityisesti junioripelaajien mailan valintaa.

  • Erikoismaila naisille ja vanhemmille junioreille. Mailassa on suuri varren jousto ja se tarjoaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Mailan käyttö sallittu vain naisten pesäpalloille 508 ja 509.
  • Erikoismaila tuleville superpesiksen sankareille. Mailan suunnittelussa on huomioitu erityisesti junioripelaajien taito ja voimataso. Mailan käyttö sallittu vain naisten pesäpalloille 508 ja 509, sekä tenava- ja harrastuspalloille 510 ja 511.
  • Goldhammer-mailasarjan kevyin ja lyhyin versio sopii pesisharrastuksen aloittaneelle joukkuepelaajalle. Tenavasarjoissa pelaavan korkeatasoinen lasikuitumaila. Mailan käyttö sallittu vain naisten pesäpalloille 508 ja 509, sekä tenava- ja harrastuspalloille 510 ja 511.
  • Taitopelaajan kevyt, metrinen maila. Painoa vain 530g. Maila antaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Maila on tarkoitettu ensisijaisesti vanhemmille tyttöpelaajille ja alle 14 vuotiaille poikajunioreille. Mailan käyttö sallittu vain naisten pesäpalloille 508 ja 509.
Go to Top