[kuva]
 

Juokse tai pala

Nopeita kiihdytyksiä, äkkikäännöksiä ja yllättäviä jarrutuksia. Karhun Vertigo-piikkarit on suunniteltu huolellisesi kansallislajimme erikoisvaatimukset huomioiden.

Uusi Karhu Vertigo IC on etenijän piikkari, jossa on huomioitu lajin kovat vaatimukset. Piikkareissa on näyttävä kevyt uusi rakenne. Päikiäosan pohja ja piikkielenmentin muotoilu tekee piikkarista matalan ja jäykemmän, mikäentisestään parantaa piikkarin juoksuominaisuuksia. Muotoilu pohjarakenteessa, vaihdetta sisäpohjallinen ja kantavaimennus välipohjassa takaavat kannan iskunvaimennuksen. Päällinen on kestävää erikois nylonia.

                                                                                                                                            

 

 

Isompi tuotekuva

GH276 Karhu Vertigo IC

Kevyt uutuuspiikkari: Paino: (240g UK8). Päkiäosan piikkielementin muotoilu ja välipohjan rakenne tekevät piikkarista matalan, joka soveltuu hyvin erityisesti etenijöille. Nylon piikki-elementti, kuminen ulkopohja ja kantaspiikit antavat hyvän pidon. Vaihdettava sisäpohjallinen ja kantavaimennus välipohjassa takaavat erinomaisen iskun vaimennuksen. Uusi design ja kevyt rakenne viimeistelevät kokonaisuuden. normaali lesti.

 
MATERIAALI
Päällinen erikois nylon/polyester
VÄRI
lime keltainen/valkoinen/harmaa
KOKO
UK 5-13
Isompi tuotekuva

GH277 Karhu Vertigo IC

Kevyt uutuuspiikkari: Paino: (235g UK5). Päkiäosan piikkielementin muotoilu ja välipohjan rakenne tekevät piikkarista matalan, joka soveltuu hyvin erityisesti etenijöille. Nylon piikki-elementti, kuminen ulkopohja ja kantaspiikit antavat hyvän pidon. Vaihdettava sisäpohjallinen ja kantavaimennus välipohjassa takaavat erinomaisen iskun vaimennuksen. Uusi design ja kevyt rakenne viimeistelevät kokonaisuuden. Kapeampi lesti.

 
MATERIAALI
Päällinen erikois nylon/polyester
VÄRI
lime keltainen/valkoinen/punainen
KOKO
UK 2 - 8
Isompi tuotekuva

GH274 Vertigo piikkari

Päkiäosan jäykkyys, jalkaholvin kiertojäykkyys ja uusi kärjen rakenne parantavat piikkarin ominaisuuksia rajuissa suunnanmuutostilanteissa. Muotoiltu vaihdettava sisäpohjallinen ja kantavaimennustyyny välipohjassa takaavat erinomaisen kannan iskunvaimennuksen. Kestävä kuminen ulkopohja ja kantapiikit antavat hyvän pidon. Ulko- ja välipohjan muotoilulla on saatu aikaan kevyt ja kiertojäykkä pohjarakenne. Piikkarin päällinen on kestävää nylonia ja nauhalenkeissä on vahvikkeet. Tyylikäs design viimeistelee piikkarin kokonaisuuden. Piikkarin paino on vain 260 g. Uusi kapeampi lesti.

 
MATERIAALI
nylon/high frequency-vahvikkeet
VÄRI
musta
KOKO
UK 3 - 13
Isompi tuotekuva

GH272 Karhu Vertigo -piikkari

Piikkari ammattilais- ja kilpapelaajile. Muotoiltu ja vaihdettava sisäpohjallinen ja kantavaimennustyyny välipohjassa takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen. Kestävä kuminen ulkopohja ja kantapiikit antavat hyvän pidon. Kumi- ja välipohjan muotoilulla on saatu aikaan kevyt ja kiertojäykkä pohjarakenne. Piikkarin päällinen on kestävää nylonia ja nauhalenkeissä on vahvikkeet. Tyylikäs design viimeistelee piikkarin kokonaisuuden. Piikkari painaa vain 260 g (koko UK8).

 
MATERIAALI
nylon/high frequency-vahvikkeet
VÄRI
keltainen
KOKO
UK 2-10
Isompi tuotekuva

GH270 Karhu Vertigo piikkari

Piikkari ammattilais- ja kilpapelaajile. Muotoiltu ja vaihdettava sisäpohjallinen ja kantavaimennustyyny välipohjassa takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen. Kestävä kuminen ulkopohja ja kantapiikit antavat hyvän pidon. Kumi- ja välipohjan muotoilulla on saatu aikaan kevyt ja kiertojäykkä pohjarakenne. Piikkarin päällinen on kestävää nylonia ja nauhalenkeissä on vahvikkeet. Tyylikäs design viimeistelee piikkarin kokonaisuuden.

 
KOKO
3-13
Isompi tuotekuva

GH250 Karhu Vertigo Turf Uutuus

Karhu Vertigo Turf sisähallijalkineessa on samat ominaisuudet kuin normaalissa piikkarissa, mutta piikkien tilalla on kumipiikit. Jalkine mahdollistaa lajinomaisen pelaamisen ja harjoittelun sisätiloissa.

 
MATERIAALI
Päällinen: nylon/High frequency vahvikkeet, Välipohja: kiertojäykistetty puristettu EVA
VÄRI
Sininen
KOKO
UK 4-10.5 UK
Tuotteet

Valinta-automaatti


Sukupuoli mies/poika
nainen/tyttö
Ikä
Taso kaikki
pro
harrastaja
Tuoteryhmä