[kuva]
 

Tähtää kultaan

Karhun mallistosta löydät sopivan mailan kaikenikäisille ja kaikentasoisille pelaajille. Jo käsitteeksi muodostuneen Gold Hammerin filosofia perustuu pelaajan yksilöllisyyteen taidossa, voimassa ja nopeudessa. Komposiittirakenteinen Code-mailamallisto on tarkoitettu harrastus- ja juniorikäyttöön. Karhu Classic -mallistosta löydät perinteisiä puumailoja kaikentasoisille pelaajille.

Korkeatasoiset ja modernit huippumailat Karhulta.


SFC- saumaton kuiturakenne

Sekä Vertigo-, Goldhammer- että Code-mailoissa on SFC-saumaton kuiturakenne (Seamless Fiber Construction), jossa kuidut kulkevat ristikkäin hyödyntäen parhaiten kestävyysominaisuuksiaan. Kuitujen kelaus aloitetaan lyöntikohdasta ja sitä kasvatetaan portaattomasti, jolloin seinämäerot pysyvät tarkkoina.  

NL-WIND

Modernit huippumailat, Vertigo, Goldhammer ja Code, valmistetaan NL-WIND –tietokoneohjatulla kuitukelausmenetelmällä maailman johtavien hiilikuitu ja lasikuituvalmistajien uusimmista raaka-aineista. Ainutlaatuisen teknologiamme ansiosta pesäpallomailamme ovat korkeatasoisia ja tasalaatuisia, joiden kuitupitoisuus on peräti 70 %.

Sweetspot

Optimaalinen lyöntialuemerkintä kertoo lyöjälle mailassa kohdan, jossa pallo saa suurimman mahdollisen lähtönopeuden.

 

 

Tuotteet

Valinta-automaatti


Sukupuoli mies/poika
nainen/tyttö
Ikä
Taso kaikki
pro
harrastaja
Tuoteryhmä