Kauden 2019 uutuudet

Kaudella 2019 näemme Karhulta useita päivittyneitä tuotteita sekä uunituoreita uutuuksia.

Mailojen tuotekehitystä tapahtuu jatkuvasti ja lisäsimmekin Goldgammer FG Light mailoille uuden painoluokan, 530g. Tämä maila tullaan näkemään pinkeissä gripeissä. Maila on tarkoitettu ainoastaan pelattavaksi naisten ja nuorten pesäpalloilla.

Code-sarjaan on tullut perheen pienimmille tarkoitettu 65cm juniorimaila – Karhu Code One.

Räpyläpuolella uuden ilmeen on saanut GH 1.5 MAX, joka on tarkoitettu junioreiden kovaan kilpakäyttöön sekä aikuisharrastajille. Räpylä on valmistettu erittäin pehmeästä nahasta ja sen syvä pussi helpottaa pallon kiinniottoa.

Karhu Code-räpyläsarja on saanut joukkoonsa uuden Karhu Code 120 -räpylän.  Materiaalina käytetty nahka on pehmeää ja laadukasta. Karhu Code 120 sopii erinomaisesti pieneen käteen ja on tarkoitettu pienemmille kilpajunioreille sekä nuorille harrastajille.

Piikkaressa nähdään myös kokonaan uudet kuosit kaudella 2019. Naisille ja junioripelaajille suunnattu kapeampi lestinen kenkä, joka on väriltään puna/lila, kun taas miesten normaalikokoinen lesti (koot 38-47) tulee puna/keltaisen väreissä.

Pelikassien kohdalla muutoksia on tehty mailapussien (pl. iso mailapussi) kohdalla. Itse ulkokuori pysyy samana, mutta pussi muuttuu thermo materiaaliksi, joka takaa mailalle viileämmän lämpötilan kuumillakin keleillä.

Näiden uudistuksien saattelemana menemme kohti uutta vuotta hyvinkin innokkaasti.

Mukavaa Joulun odotusta kaikille pesistyypeille!