• Karhu pesäpallokypärät ovat EY- tyyppitarkastettuja. Tuotteet ovat VPn Nro 1406/93 vaatimusten mukaisia (CE). Turvallisen, ilmastoidun ja kevyen (300g) kypärän ansiosta pelimukavuus on kohdillaan. Pesäpallokypärä on tarkoitettu ainoastaan pesäpallon pelaamiseen ja harjoitteluun. Kypärän käyttö on sallittu vain pelatessa virallisella pesäpallolla, sekä Karhun harrastus ja koulupesispalloilla (No: 511 ja 553). Materiaali: Ulkopinta HD/PE-muovi Sisäosa: kaksiosainen PE-vaahto, jossa muotoillut vaahtotyynyt Värit: Keltainen, punainen, sininen, valkoinen ja musta Koko: L/XL (säädettävissä kokoon 54-61)
  • Karhu pesäpallokypärät ovat EY- tyyppitarkastettuja. Tuotteet ovat VPn Nro 1406/93 vaatimusten mukaisia (CE). Turvallisen, ilmastoidun ja kevyen (300g) kypärän ansiosta pelimukavuus on kohdillaan. Pesäpallokypärä on tarkoitettu ainoastaan pesäpallon pelaamiseen ja harjoitteluun. Kypärän käyttö on sallittu vain pelatessa virallisella pesäpallolla, sekä Karhun harrastus ja koulupesispalloilla (No: 511 ja 553). Materiaali: Ulkopinta HD/PE-muovi Sisäosa: kaksiosainen PE-vaahto, jossa muotoillut vaahtotyynyt Värit: Keltainen, punainen, sininen, valkoinen ja musta Koko: S/M (säädettävissä kokoon 51-58)
  • Karhu pesäpallokypärät ovat EY- tyyppitarkastettuja. Tuotteet ovat VPn Nro 1406/93 vaatimusten mukaisia (CE). Turvallisen, ilmastoidun ja kevyen (300g) kypärän ansiosta pelimukavuus on kohdillaan. Pesäpallokypärä on tarkoitettu ainoastaan pesäpallon pelaamiseen ja harjoitteluun. Kypärän käyttö on sallittu vain pelatessa virallisella pesäpallolla, sekä Karhun harrastus ja koulupesispalloilla (No: 511 ja 553). Materiaali: Ulkopinta HD/PE-muovi Sisäosa: kaksiosainen PE-vaahto, jossa muotoillut vaahtotyynyt Värit: Keltainen, punainen, sininen, valkoinen ja musta Koko: XS (säädettävissä kokoon 50-56)
Go to Top