Karhu Pesiskypärä L/XL

Karhu pesäpallokypärät ovat EY- tyyppitarkastettuja. Tuotteet ovat VPn Nro 1406/93 vaatimusten mukaisia (CE). Turvallisen, ilmastoidun ja kevyen (300g) kypärän ansiosta pelimukavuus on kohdillaan.

Pesäpallokypärä on tarkoitettu ainoastaan pesäpallon pelaamiseen ja harjoitteluun. Kypärän käyttö on sallittu vain pelatessa virallisella pesäpallolla, sekä Karhun harrastus ja koulupesispalloilla (No: 511 ja 553).

Materiaali:
Ulkopinta HD/PE-muovi
Sisäosa: kaksiosainen PE-vaahto, jossa muotoillut vaahtotyynyt
Värit: Keltainen, punainen, sininen, valkoinen ja musta
Koko: L/XL (säädettävissä kokoon 54-61)

Tuotetunnus (SKU): 55505 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Materiaali:
Ulkopinta HD/PE-muovi
Sisäosa: kaksiosainen PE-vaahto, jossa muotoillut vaahtotyynyt
Värit: Keltainen, punainen, sininen, valkoinen ja musta
Koko: L/XL (säädettävissä kokoon 54-61)

Käyttöohje:
Kypärässä on kaksi ruuvein kiinnitettyä osaa, jotka ovat kiinnitetty toisiinsa säätöruuveilla. Ennen kypärän käyttöönottoa tee seuraavat toimenpiteet: 1. Tarkasta kypärä vaurioilta. 2. Tarkasta kypärän leukahihnan nepparikiinnitys.
Sovitus:
Löysää kypärän neljää säätöruuvia muutama kierros. Laita kypärä päähän niin, että sen etureuna on kulmakarvoista noin sormenpaksuuden etäisyydellä. Säätääksesi kypärän koon sovita sen etuosa takaosan päälle, kunnes kypärä istuu tukevasti päässä. Kiristä säätöruuvit. Ole tarkkana, että kypärän molemmat sivut ovat samalla tasolla. Säädä leukahihna riittävän kireälle. Varmista, että kypärä pysyy hyvin päässä.
Lisävarusteet:
Kypärään ei saa kiinnittää mitään lisävarusteita.
Hoito:
Kypärän säännöllinen tarkastus on välttämätön toimenpide. Jos kypärä on saanut kovan iskun tai siinä on naarmuja tai pintavaurioita tai kypärän suojakyky jollain muulla tavoin rajoittuu , on kypärä välittömästi vaihdettava uuteen. Varmista ennen ja jälkeen jokaista käyttökertaa, että kypärä on ehjä. Älä muuta kypärän rakennetta mitenkään. Älä käytä maalia, puhdistusaineita, liimoja tai kemiallisia aineita. Puhdistus tapahtuu miedolla saippuavedellä.
Karhun kypärämallit ja niiden käyttö:
Koot XS, S/M ja L/XL ovat sallittuja käytettäväksi kaikilla virallisilla pesäpalloilla pelattavissa otteluissa ja harjoituksissa.
Koot 51-58 Jr kypäriä saa käyttää vain naisten ja tenavapalloilla pelattavissa otteluissa ja harjoituksissa. Pallot 508, 509, 510 ja 511.
Kypärän käyttöikä:
Kypärä on vaihdettava uuteen viimeistään kolmen (3) käyttövuoden jälkeen.

Otsikko

Go to Top