Karhu Pesiskypärä XS

Kypärä, joka on suunniteltu nimenomaan pesäpallon pelaamiseen ja harjoitteluun.

Kypärän käyttö on sallittu vain pelatessa virallisella pesäpallolla, sekä Karhun harrastus ja koulupesispalloilla.

 

Tuotetunnus (SKU): 55707

109,00 

Poista

Karhu pesäpallokypärät ovat EY- tyyppitarkastettuja. Tuotteet ovat VPn Nro 1406/93 vaatimusten mukaisia (CE). Turvallisen, ilmastoidun ja kevyen (300g) kypärän ansiosta pelimukavuus on kohdillaan.

Pesäpallokypärä on tarkoitettu ainoastaan pesäpallon pelaamiseen ja harjoitteluun. Kypärän käyttö on sallittu vain pelatessa virallisella pesäpallolla, sekä Karhun harrastus ja koulupesispalloilla (No: 511 ja 553).

Kypärässä on kaksi ruuvein kiinnitettyä osaa, jotka ovat kiinnitetty toisiinsa säätöruuveilla. Ennen kypärän käyttöönottoa tee seuraavat toimenpiteet: 1. Tarkasta kypärä vaurioilta. 2. Tarkasta kypärän leukahihnan Fidlock kiinnitys..

Löysää kypärän neljää säätöruuvia muutama kierros. Laita kypärä päähän niin, että sen etureuna on kulmakarvoista noin sormenpaksuuden etäisyydellä. Säätääksesi kypärän koon sovita sen etuosa takaosan päälle, kunnes kypärä istuu tukevasti päässä. Kiristä säätöruuvit. Ole tarkkana, että kypärän molemmat sivut ovat samalla tasolla. Säädä leukahihna riittävän kireälle. Varmista, että kypärä pysyy hyvin päässä. Kypärään ei saa kiinnittää mitään lisävarusteita.

Kypärä on vaihdettava uuteen viimeistään kolmen (3) käyttövuoden jälkeen.

Värit

keltainen, sininen, punainen, valkoinen, musta

Materiaali

HD/PE-muovi, PE-vaahto, vaahtotyynyt

Koot

50-56