• Uudistunut Karhu Vertigo R! Vertigo R on laajaa lyöntivalikoimaa käyttävän pelaajan maila. Suurempi varren jousto antaa monipuoliset ominaisuudet kovalyöntiselle taitopelaajalle haastaviin peleihin ja tiukkoihin tilanteisiin. Karhu Vertigo -mailat ovat suunniteltu kovalyöntisille huippupelaajille. Ammattilaisten peleissä mailojen teknisten ominaisuuksien on oltava huippuluokkaa. Vertigo mailojen ohuempi varren muoto, kuitukelaustekniikalla valmistettu joustava hiilikuiturakenne ja hiilikuidulla vahvistettu lyöntikohta parantavat mailan lyönti- ja kestävyysominaisuuksia. Mailat sopivat saumattomasti vaativan pelaajan käteen, mahdollistaen erikoislyöntien hyvän hallinnan, vähentämättä kuitenkaan sen todellisia ominaisuuksia kovissa kotiutuslyönneissä.
 • Uudistunut Karhu Vertigo L! Vertigo L on Vertigo-mailamalliston kevyin maila, jossa on suuri varren jousto. Se tarjoaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Karhu Vertigo -mailat ovat suunniteltu kovalyöntisille huippupelaajille. Ammattilaisten peleissä mailojen teknisten ominaisuuksien on oltava huippuluokkaa. Vertigo mailojen ohuempi varren muoto, kuitukelaustekniikalla valmistettu joustava hiilikuiturakenne ja hiilikuidulla vahvistettu lyöntikohta parantavat mailan lyönti- ja kestävyysominaisuuksia. Mailat sopivat saumattomasti vaativan pelaajan käteen, mahdollistaen erikoislyöntien hyvän hallinnan, vähentämättä kuitenkaan sen todellisia ominaisuuksia kovissa kotiutuslyönneissä.
 • Uudistunut Karhu Vertigo X! Vertigo X on tarkoitettu ensisijaisesti voimakkaille ja suoraviivaisille pelaajille. Maksimi lähtönopeus vaatii lyönniltä suurta tarkkuutta. Maila mahdollistaa erikoislyöntien hyvän hallinnan ja on ensisijaisesti tarkoitettu voimakkaille ja suoraviivaisille pelaajille. Karhu Vertigo -mailat ovat suunniteltu kovalyöntisille huippupelaajille. Ammattilaisten peleissä mailojen teknisten ominaisuuksien on oltava huippuluokkaa. Vertigo mailojen ohuempi varren muoto, kuitukelaustekniikalla valmistettu joustava hiilikuiturakenne ja hiilikuidulla vahvistettu lyöntikohta parantavat mailan lyönti- ja kestävyysominaisuuksia. Mailat sopivat saumattomasti vaativan pelaajan käteen, mahdollistaen erikoislyöntien hyvän hallinnan, vähentämättä kuitenkaan sen todellisia ominaisuuksia kovissa kotiutuslyönneissä.
 • Uudistunut Karhu Vertigo S! Vertigo S on pelimiehen huippumaila. Sen hiilikuiturakenne on joustavampi, kuin Vertigo X mailamallissa.  Tämä ominaisuus antaa mailalle suuren osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Maila on tarkoitettu huippupelaajille, joilla on monipuolinen lyöntivalikoima. Karhu Vertigo -mailat ovat suunniteltu kovalyöntisille huippupelaajille. Ammattilaisten peleissä mailojen teknisten ominaisuuksien on oltava huippuluokkaa. Vertigo mailojen ohuempi varren muoto, kuitukelaustekniikalla valmistettu joustava hiilikuiturakenne ja hiilikuidulla vahvistettu lyöntikohta parantavat mailan lyönti- ja kestävyysominaisuuksia. Mailat sopivat saumattomasti vaativan pelaajan käteen, mahdollistaen erikoislyöntien hyvän hallinnan, vähentämättä kuitenkaan sen todellisia ominaisuuksia kovissa kotiutuslyönneissä.
 • Karhu Goldhammer 970 on erikoismaila naisille ja vanhemmille junioreille. Mailassa on suuri varren jousto ja se tarjoaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Mailan käyttö sallittu vain naisten pesäpalloille 508 ja 509.
 • Karhu Goldhammer 900 ja 950 ovat erikoismailoja tuleville superpesiksen sankareille. Mailojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti junioripelaajien taito- ja voimataso. Mailan käyttö sallittu vain naisten pesäpalloille 508 ja 509, sekä tenava- ja harrastuspalloille 510 ja 511.
 • Goldhammer-mailasarjan kevyimmät ja lyhimmät versiot sopivat pesisharrastuksen aloittaneelle joukkuepelaajalle. Mailat soveltuvat tenavasarjoissa pelaavaille nuorille. Mailan käyttö sallittu vain naisten pesäpalloille 508 ja 509, sekä tenava- ja harrastuspalloille 510 ja 511.
 • Karhu Code 100 on näyttävä komposiittimaila harrastus- ja koulukäyttöön. Materiaali: lasikuitu ja epoksi Pituus: 100 cm Painoluokka: 580 g (+/– 10 g) Lyöntikohdan halkaisija: 55 mm
 • Karhu Code 95 on näyttävä komposiittimaila harrastus- ja koulukäyttöön. Materiaali: lasikuitu ja epoksi Pituus: 95 cm Painoluokka: 480 g (+/– 10 g) lyöntikohdan halkaisija: 55 mm Huomioitavaa! Vain palloille: 508, 509, 510,511 ja 553
 • Karhu Code 90 on näyttävä komposiittimaila harrastus- ja koulukäyttöön. Materiaali: lasikuitu ja epoksi Pituus: 90 cm Painoluokka: 440 g (+/– 10 g) Lyöntikohdan halkaisija: 55 mm Huomioitavaa! Vain palloille: 508, 509, 510, 511 ja 553
 • Karhu Code 85 on näyttävä komposiittimaila harrastus- ja koulukäyttöön. Materiaali: lasikuitu ja epoksi Pituus: 85 cm Painoluokka: 420 g (+/-10 g) Lyöntikohdan halkaisija: 55 mm Huomioitavaa! Vain palloille: 510, 511 ja 553
 • Karhu Code 80 on näyttävä komposiittimaila harrastus- ja koulukäyttöön. Materiaali: lasikuitu ja epoksi Pituus: 80 cm Painoluokka: 400g (+/– 10 g) Lyöntikohdan halkaisija: 55 mm Huomioitavaa! Vain palloille: 510, 511 ja 553
 • Karhu Code 75 on näyttävä komposiittimaila harrastus- ja koulukäyttöön. Materiaali: lasikuitu ja epoksi Pituus: 75 cm Painoluokka: 380 g (+/– 10 g) Lyöntikohdan halkaisija: 55 mm Huomioitavaa! Vain palloille: 510 ja 553
 • Karhu Code 70 pesismaila sopii erinomaisesti perheen pienemmille junioreille (5-8v.). Materiaali: lasikuitu ja epoksi Pituuis: 70 cm Painoluokka: 340 g (+/– 10 g) Lyöntikohdan halkaisija: 60 mm Huom! Vain palloille: 510 ja 553
 • Virallinen puumaila kaiken tasoisille pelaajille.
 • Virallinen tenavamaila alle 12-vuotiaille.
 • Erinomainen aloitusmaila kouluikäisille.
 • Uudistunut Karhu Atlas Xx!

  Hiilikuitumaila erittäin voimakkaisiin ja tarkkoihin lyönteihin.

  Ammattilaisten peleissä mailojen teknisten ominaisuuksien on oltava huippuluokkaa. Karhu Atlas on Karhu mailamalliston uusi ja jäykin maila, joka on tarkoitettu pelaajille, jotka lyövät kovaa ja erittäin tarkasti.  Tämä hiilikuitumaila on kehitetty pelaajille, joiden lyöntitekniikka ja voima hipoo täydellisyyttä. Mailan 65 % hiilikuidun osuus antaa pallolle lisää lähtönopeutta ja mailalle kestävyyttä vaativissa pelitilanteissa.
 • Karhu Code 65 on pienten junioreiden suosikkimaila paksummalla lyöntikohdalla. Ikäsuositus: 3-7 v. Painoluokka: 65 cm, 330g. (+/-10g) Huomioitavaa! Vain palloille 510 ja 553
 • Uudistunut Karhu Goldhammer 100! Taitopelaajan kevyt, metrinen maila. Painoa vain 530g. Maila antaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Maila on tarkoitettu ensisijaisesti vanhemmille tyttöpelaajille ja alle 14 vuotiaille poikajunioreille. Mailan käyttö sallittu vain naisten pesäpalloille 508 ja 509.
 • Uutuus kaudelle 2022
  Karhu Optima mailassa on kaksi eri kuiturakennetta, jossa yhdistyvät kuitukelaustekniikka ja kudottu hiilikuiturakenne, jonka ansiosta mailan lyönti ja kestävyysominaisuudet paranevat entisestään. Kudottu hiilikuiturakenne on vain mailan lyöntikohdassa, mikä mahdollistaa joustavan rakenteen mailan varressa.
 • Uutuus kaudelle 2022
  Karhu Ultima on uudelleen kehitetty kestävä kovatasoinen huippumaila.  Lyöntikohdan kudottu komposiittirakenne yhdistettynä kuitukelausrakenteen kanssa, lisää mailan kestävyyttä ja ominaisuuksia. Suuri taipuma mahdollistaa erittäin laajan lyöntivalikoiman. Pelinrakentajan maila.
 • Uutuus kaudelle 2022
  Taitopelaajan maila! Mailassa on suurempi varren jousto verrattuna Karhu Ultima mailaan. Se tarjoaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Maila on tarkoitettu ensisijaisesti juniori- ja naispelaajille.   Mailassa on ohuempi varren muoto, kuitukelaustekniikalla valmistettu joustava lasikuiturakenne, jossa yhdistyvät kaksi eri kuiturakennetta. Kuitukelaustekniikka ja kudottu hiili- ja lasikuiturakenne, jonka ansiosta mailan lyönti ja kestävyysominaisuudet paranevat entisestään.

Otsikko

Go to Top